Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzeczny Król? Nowa postać? Dyskusja

NoApologies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałam nadzieję, że będzie jakaś akcja, jak w innych filmikach, a tu nic... Chociaż na końcu została pokazana twarz "mrocznego suma" :p

Chyba gdzieś Tamm'a już widziałam...

world+record+biggest+fish++world+ever+ca

Opublikowano

Czyli jednak tajemniczy śmiech na rzece to nie zapowiedź reworku Gangplanka :D Stawiam, że będzie to tanky top/jungler. Ciekawe, jaką tym razem mechanikę wykombinuje Riot.­

Opublikowano

Czyli jednak tajemniczy śmiech na rzece to nie zapowiedź reworku Gangplanka :D Stawiam, że będzie to tanky top/jungler. Ciekawe, jaką tym razem mechanikę wykombinuje Riot.­

No i dobrze :P chociaż przydałby się mu mały rework. Stawiam że będzie to top laner z ciekawym ulti :)

True love survives all

Opublikowano

Ja z kolei sądzę, że będzie to postać pod AP lub APHP, coś typu Cho Gatha, będzie grabował językiem itd, choć z drugiej strony może być to tank lub off-tank, bo dawno nie było.

Opublikowano

Tylko mi on w którymś momencie przypominał Kraba Józefa ? bo mial takie same czułki (Lel) i podobne łuski

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

kolejna ryba ? mamy już przecież Fizza po co nam kolejny rybopodobny stwór   :D  słabo :/

A nami?

Mi się wydaje, że będzie to jakiś tank / jungler. Wydaje mi się, że jego skille będą powiązane z pożeraniem coś jak chogath. 

Opublikowano

Jak dla mnie to albo ojciec nami, albo to jakiś przerośnięty karp który uciekł z lidla xDDD

Opublikowano

Sam filmik dość intrygujący, wolałbym tę postać, która ma mieć łuk Varusa, a nie rybę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

kolejna ryba ? mamy już przecież Fizza po co nam kolejny rybopodobny stwór   :D  słabo :/

Czemu dyskryminujesz mojego maina, Nami? Nami też ryba :c Niektórzy mówią, że to będzie nowy supp. Poczekamy zobaczymy ^^

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

Czemu dyskryminujesz mojego maina, Nami? Nami też ryba :c Niektórzy mówią, że to będzie nowy supp. Poczekamy zobaczymy ^^

Dopiero był Bard, wiec support nie może być. Na 100% to będzie coś na topa, a nadawać się może jeszcze na jungle.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Dopiero był Bard, wiec support nie może być. Na 100% to będzie coś na topa, a nadawać się może jeszcze na jungle.

Jinx adc

Yasuo mid / top

Velkoz mid / supp

Braum support

Gnar Top

Azir mid

Kalista adc

Reksai jungle

Bard support

Ekko mid

Więc teraz największe prawdopodobieństwo pada na topa. Tzn. jakiś tank. 

Opublikowano

Ciekawe, co tym razem Rito wykombinuje. Przydałby się jakiś nowy tanky toper, bo dawno nie było, a ta ryba może się nadać :v Coraz dziwniejsze championy, Rito chyba zaczyna pomysłów brakować.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Co myślicie na temat tego "filmiku"? Czy to zapowiedz nowej postaci związanej w pewnym sensie z ezrealem/twisted fatem oraz evelynn (ten facet postawą mi eza przypomina)?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Myślę, że w niedalekiej przyszłości coś może się urodzić :) Ale gdzie Ty Eza widzisz to ja nie wiem .

LG

Logitech

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...